Signalizācijas uzstādīšana, videonovērošanas sistēmas, drošības sistēmas | aphelp.lv

Veikals

Ap-Help – profesionāla videonovērošanas sistēmu un signalizācijas uzstādīšana

16.01.2018

Kompānija Ap-Help specializējas uz ugunsdrošības un apsardzes drošības sistēmām, kā arī piedāvā videonovērošanas sistēmas montāžu. Mūsu darba un aprīkojuma kvalitāti jau ir novērtējuši daudzi lielie klienti, to starpā Krievijas vēstniecība, Maritim Hotel, Albert Hotel un citi.

Drošības sistēmas nodrošināšana – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, ko sev nosprauž jebkuras kompānijas vadība. Jūs pilnīgi droši varat mums uzticēt tādus darbus, kā ugunsdrošības sistēmas un videonovērošanas sistēmas izstrādāšana un signalizācijas uzstādīšana. Mēs piedāvājam vienkāršus risinājumus nelieliem birojiem un sarežģītus apsardzes kompleksus lieliem uzņēmumiem un iestādēm. Galvenais, kas to visu vieno – aprīkojuma kvalitāte un uzticamība.

Drošības sistēmas – aizsardzības garantija un Jūsu pārliecība

Pirms izvēlēties to vai citu kompāniju, kad ir nepieciešama ugunsdrošības vai videonovērošanas sistēmas, vai signalizācijas uzstādīšana, jāiepazīstās ar kompānijas darbības vēsturi, aprīkojumu, ko tā piegādā un klientu atsauksmēm, kuri jau ir sadarbojušies ar šo kompāniju. Tas būs labākais pierādījums par partneru uzticamību, kā arī veicamo darbu augstās kvalitātes garantija.

Izvēloties apsardzes kompleksu, galvenie kritēriji ir:

  • Atbilstība augstajām prasībām, ko pieprasa mūsdienīgās drošības sistēmas.
  • Aprīkojuma uzticamība.
  • Apsardzes kompleksa darba stabilitāte.

Kompānijā Ap-Help strādā augstas klases speciālisti, ar daudzu gadu darba pieredzi. Mēs piegādājam tikai atpazīstamu pasaules ražotāju aprīkojumu un par to var pārliecināties ielūkojoties mūsu interneta veikalā. Mēs pilnībā uzņemamies atbildību par projekta izstrādi, tā izpildi un turpmāko uzstādītā aprīkojuma apkalpošanu. Mēs esam garants visiem veicamajiem darbiem un visas sistēmas stabilai un drošai funkcionēšanai. Ar mums, Jūsu uzņēmums būs droši aizsargāts 24 stundas diennaktī.

Pateicoties ilgstošajai sadarbības ar lielajiem drošības sistēmu aprīkojuma piegādātājiem, mūsu cenas vienmēr ir zemā līmenī. Visi darbi tiek veikti, atbilstoši spēkā esošajiem tehniskajiem reglamentiem un normām un Latvijas likumdošanas aktiem.

Kompānija Ap-Help – mēs par drošību zinām visu!