Videonovērošanas sistēmas, apsardzes sistēmas, signalizācijas uzstādīšana, videonovērošanas sistēmu uzstādīšana | aphelp.lv

Veikals

Videonovērošanas sistēmu uzstādīšana dzīvojamās mājās un dzīvokļos

22.11.2017

Signalizācijas uzstādīšana un videonovērošanas sistēmas – visefektīvākais veids, ka aizsargāt savu māju. Signalizācija, kura pieslēgta apsardzes pultij, ļaus novērst nesankcionētu iekļūšanu dzīvoklī vai mājā, bet ieraksts no videonovērošanas kamerām – identificēt ļaundarus.

Apsardzes sistēmas izvēle

Firmai Ap-Help ir liela darba pieredze apsardzes sistēmas projektēšanā, montāžā un apkalpošanā. Mūsu speciālisti pilnībā pārzin apsardzes tehnikas tirgus jaunumus, tāpēc vienmēr ir gatavi piedāvāt šobrīd visdrošākās sistēmas dzīvokļiem, mājām un birojiem, kā arī rūpniecības un komercobjektiem.

Dzīvojamajiem objektiem mēs rekomendējam kompleksu risinājumu, kurš nodrošina visefektīvāko aizsardzību. Tajā ietilpst:

Katra elementa funkcionalitāti nosaka pasūtītājs. Piemēram, videonovērošana var būt kā diennakts, tā arī ar kustības sensora aktivizēšanu, ar datu saglabāšanu videoreģistratorā vai ar attālinātu pārskata iespēju. Šeit funkcionalitāte ietekmē izmaksas, tāpēc optimālā varianta izvēlei ir jāpieiet ļoti rūpīgi.

Videonovērošana dzīvokļiem un mājām

Visvienkāršākais videonovērošanas sistēmas variants dzīvoklim – ir kamera, kura uzstādīta kāpņu telpā un „videoactiņa” – koridorā. Bieži vien tas ir pietiekami, lai fiksētu ciemiņu, jo iekļūšana caur logu ir ārkārtīgi reta. Privātmājas apsardzei ir nepieciešamas vairākas kameras, jo vēlams ir aptvert visu teritoriju un iespējamās iekļūšanas vietas. Lai noteiktu optimālo skatu punktu skaitu, vēlams konsultēties ar speciālistiem, kuri spēs noteikt visefektīvākās vietas, kur uzstādīt kameras, ņemot vērā visas apsargājamās teritorijas īpatnības un izmantojamo ierīču tehniskos parametrus.

Nevajag aizmirst par psiholoģisko faktoru: uzstādītā redzamā vietā kamera spēj aizbiedēt ļaundari, kurš negrib tikt fiksēts video ierakstā. Viņš neriskēs, jo ir arī citi, mazāk aizsargāti objekti.

Lai saņemtu kvalificētu konsultāciju par apsardzes sistēmas uzstādīšanu dzīvokļos un privātmājās, lūdzu, sazinieties ar firmas Ap-Help speciālistiem pa tālruni 660-77-112.