Ugunsdzēsības sūkņu pārbaude, ugunsdrošības sistēmas, ugunsdzēšamie aparāti | aphelp.lv

Veikals

Ugunsdzēsības iekārtu tehniskā apkalpošana: ugunsdzēsības sūkņu pārbaude

31.05.2017

Kompānija Ap-Help – profesionālis objektu ugunsdrošības aizsardzības jomā. Organizācijas konkurētspējas priekšrocības – uzdevumu risinājumu kompleksā pieeja un “nodošanas zem atslēgas” pakalpojumi. Kompānijas klientu vidū vispieprasītākās skaitās: ugunsdrošības sistēmas, tehniskās dokumentācijas izstrāde, iekārtu apkalpošana – ugunsdzēsības sūkņu pārbaude un nepieciešamības gadījumā – profilaktiskais vai kapitālais remonts.

Ugunsdzēsības sūkņu funkcijas

Tāpat, kā ugunsdzēšamie aparāti, ugunsdzēsības sūkņi tiek uzskatīti par visefektīvāko ugunsdrošības iekārtu. Sūkņu iekārtas “atbild” par ūdens un citu šķidrumu piegādi liesmu slāpēšanai. No sūkņu darbspējas ir atkarīgs ugunsdzēsības ātrums. Tāpēc, ugunsdzēsības sūkņu pārbaude ir jāveic regulāri un savlaicīgi.

Liesmu slāpēšanai un ugunsgrēku dzēšanai tradicionāli izmanto vairāku tipu ugunsdzēsības sūkņus. Vieni ir orientēti uz normāla spiediena ūdens piegādi, citi – piegādā šķidrumus no augstspiediena sprauslām, vēl citi ir universāli un var vienlaicīgi strādāt gan ar normālu, gan augstu spiedienu.

Pie kompānijas Ap-Help speciālistiem Jūs varat griezties neatkarīgi no tā, kāds ugunsdzēsības sūkņu tips ir tehniski jāapkalpo. Eksperti pazīst ikvienu mūsdienīgo ugunsdrošības sistēmu iekārtu.

Ugunsdzēsības sūknis – mūsdienīgs ugunsdzēsības iekārtu tips.

XIX gs. kļuva par lūzuma punktu visai pasaulei, jo tieši šajā laikā pirmo reizi sāka veidot ugunsdzēsēju brigādes un izmantot speciālas iekārtas ugunsgrēku dzēšanai. Līdz pagājušā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem, liesmu dzēšanai izmantoja rokas sūkņus. Taču, ar laiku izdevās izgudrot tādus sūkņus ugunsdzēsēju mašīnām, kuri bija spējīgi tikt galā pat ar lielām ugunsgrēku platībām.

Ugunsdzēšamie sūkņi šodien – tā ir neatņemama katras automašīnas sastāvdaļa, tikpat svarīga, kā ugunsdzēšamie aparāti uzņēmumos, izglītības iestādēs un citās ēkās.

Ugunsdzēsības sūkņu pārbaude

Sūknis ir sarežģīts mehānisms, kura konstrukcijā un tehnoloģijās diezin vai ko sapratīs amatieris vai iesācējs. Tāpēc ugunsdrošības sistēmas izstrāde, ugunsdzēsības sūkņu pārbaude ir jāveic kompetentiem, kvalificētiem speciālistiem.

Kompānijas Ap-Help priekšrocības

  • Kompānijā strādā profesionāļi.
  • Ir individuāla pieeja katra klienta prasībām.
  • Plašs pakalpojumu spektrs.