Ugunsdzēsības aprīkojums, ugunsdzēsības šļūtenes, ugunsdzēsības inventārs | aphelp.lv

Veikals

Ugunsdzēsības aprīkojums: funkcijas un priekšrocības

11.09.2017

Veicot savus profesionālos pienākumus, glābšanas dienestu darbinieki pastāvīgi riskē ar savām dzīvībām. Ugunsdzēsības aprīkojums un ugunsdzēsības inventārs ir domāts, lai saglabātu viņu veselību.

Ugunsdzēsības apģērbs – kas tas ir?

Ugunsdzēsības apģērba kvalitāte ietekmē daudzus faktorus. Pirmkārt, no tās ir atkarīgas temperatūras maksimālas vērtības, ko spēj „izturēt” šis tērps. Tātad, jo kvalitatīvāks ir ugunsdzēsēja apģērbs, jo drošāk viņš ir aizsargāts. Kompānija „AP-HELP” piedāvā ugunsdzēsības apģērbu tikai no pārbaudītiem un uzticamiem ražotājiem.

Parasti ugunsdzēsības aprīkojums ietver sevī šādus elementus:

  • Darba apģērbs (jaka un bikses).
  • Cimdi.
  • Ķivere.
  • Apavi.

Aprīkojuma neatņemams elements ir ugunsdzēsības šļūtenes. Ar speciālu galviņu palīdzību tās pietiprina pie ierīcēm, kuras piegādā ugunsdzēšanas līdzekļus. Šļūtenes tiek izgatavotas no īpaša auduma, kurš nodrošina tām elastību. No ārpuses tās bieži tiek aprīkotas ar armējošu tīklu – tas pasargā šļūtenes no bojājumiem.

Ne mazāk svarīgs ir ugunsdzēsības inventārs. Mūsu kompānijas mājas lapā Jūs varat iegādāties laternas, lāpstas, cirvjus un citus instrumentus, kuri nepieciešami drošam glābšanas dienesta darbam.

Ugunsdzēsības aprīkojuma ražošanas īpatnības

Glābēji risina daudzveidīgus uzdevumus, atbilstoši kuriem tiek ražots speciāls apģērbs. Tātad, ugunsdzēsēju kaujas tērps sastāv no biksēm (dažreiz – puskombinezona) un jakas. To papildina izturīgi pret augstām temperatūrām zābaki, cimdi, veļa. Ķivere ir domāta ugunsdzēsēja galvas aizsardzībai.

Siltumatstarojošs apģērbs ietver sekojošus elementus: bikses, kapuci ar iluminatoru, jaku, apavu aizsargpārvalkus un cimdus.

Tā vai citādi, bet apģērbi ugunsdzēsējiem tiek ražoti izmantojot materiālus, kuri pārklāti ar speciālu pārklājumu un tiem ir šādas priekšrocības:

  • Siltumizturība.
  • Mehāniskā izturība.
  • Ilgs kalpošanas laiks.

Ugunsdzēsības aprīkojums tiek izgatavots pēc īpašām tehnoloģijām, tāpēc necieš no mehāniskiem bojājumiem. Tas teicami aizsargā glābējus no tiešas saskares ar atklātu liesmu un karstām oglekļa dioksīda plūsmām.

Kompānija „AP-HELP” specializējas ugunsdrošībā un tai ir daudzu gadu darba pieredze dotajā jomā. Sadarbība ar labākajiem ražotājiem ļauj mums garantēt realizējamo preču nevainojamo kvalitāti. Pie mums Jūs varat iegādāties pirmklasīgu specapģērbu un dažādus ugunsdzēsēju instrumentus.