Ugunsdrošība, ugunsdrošības instrukcija, drošības sistēmas | aphelp.lv

Veikals

Ugunsdrošība: kompleksa pieeja īstenošanai

08.03.2017

Ugunsdrošība – tas ir nepieciešams nosacījums, kurš ļauj novērst vai samazināt līdz minimumam ugunsgrēka risku ēkā. Ja tomēr tas notiks, un iestāsies ārkārtas situācija – samazināt tās postošās ietekmes sekas. Drošības sistēmas ir vērstas, pirmkārt, uz cilvēku glābšanu. Aizdegšanās gadījumā, tehniskie līdzekļi, kuri uzstādīti objektā, informēs atbildīgo par ugunsdrošību un iedarbinās automātisko liesmu likvidēšanas sistēmu.

Drošības sistēmas: galvenās satāvdaļas

Ugunsdrošībai ir jābūt kompleksai un jāizpilda ne tikai informējošo funkciju, bet arī jānovērš aizdegšanos, un ja tomēr tā notiks – ātri to jālikvidē. Tā sastāv no:

  • Vibroakustiskajiem sensoriem.
  • Sensoriem, kuri uztver dabasgāzes vai tvana gāzes noplūdi.
  • Ugunsdzēsības sistēmas.
  • Zibensaizsardzības.

Tādējādi, ugunsdrošības sistēmas ir spējīgas piefiksēt aizdegšanās faktu jau pašā sākumā, pēc kā ieslēgt veselu funkciju rindu, kas ļaus ātri nodzēst liesmas un informēt cilvēkus par briesmām.

No finansiālo investīciju viedokļa – ugunsdrošība – ir izdevīgs ieguldījums, jo nekontrolējama ugunsgrēka rezultātā, īpašnieks var zaudēt visu savu īpašumu, taču galvenokārt viņš riskē ar cilvēku, kuri atrodas objektā, dzīvību un veselību. Tāpēc, drošības sistēmas obligāti tiek uzstādītas ne tikai uzņēmumos un rūpniecības objektos, bet arī aizvien biežāk tiek izmantotas dzīvojamās mājās un dzīvokļos.

Mūsu kompānija Ap-Help palīdzēs Jums uzstādīt plaša spektra iekārtas vasarnīcās, privātmājās, noliktavu telpās, kotedžās, garāžu kompleksos, bankās, rūpniecības uzņēmumos, dzīvokļos, birojos, biržās, tirdzniecības zālēs un palīgtelpās.

Mūsu pakalpojumu komplekss:

  • Ugunsdrošības uzraudzības uzstādīšana.
  • Brīdinājuma sistēmas par aizdegšanos montāža.
  • Serviss un remonts (uz pastāvīga pamata un vienreizējs).
    • Tieši pirms uzstādīšanas mēs izstrādājam detalizētu projektu un pēc tā saskaņošanas ar pasūtītāju, uzsākam tā realizāciju. Lai ugunsdrošība būtu maksimāli efektīva, mūsu speciālisti personīgi dodās uz objektu, pārbauda elektropārvades stāvokli, zemējuma esamību ēkā, tāpat, vai ir laba ventilācija. Mūsu piedāvājumā ir arī detalizēta ugunsdrošības instruktāža.

      Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu zvaniet.