Ugunsdzēšamo aparātu pārbaude, evakuācijas plāns, ugunsdrošības zīmes | aphelp.lv

Veikals

Ugunsdzēšamo aparātu pārbaude, vai tā ir tik nepieciešama?

16.01.2017

Pat visstiprākā māja vai rūpnieciskā ēka var tikt iznīcināta vienā mirklī ugunsgrēkā. Diemžēl, apkopotā pēdējo gadu statistika apstiprina faktu, ka tieši ugunsgrēks kļūst par cēloni ēku bojājumiem, cilvēku nāvei un plaukstošā biznesa kraham. Lai minimizētu ugunsgrēka rašanos mājā vai uzņēmumā, vai arī vismaz minimizētu sekas, mūsdienu cilvēks izmanto dažādu palīglīdzekļu arsenālu – ugunsdrošības zīmes, ugunsdzēšamie aparāti, ugunsdzēsības signalizācija, evakuācijas plāns un daudz kas cits. Svarīgi ir ne tikai iegādāties šādus līdzekļus cīņai ar uguni, bet arī regulāri tos pārbaudīt. Ugunsdzēšamo aparātu pārbaude – nepieciešams pasākums un nevajadzētu to ignorēt. Uzticiet ugunsdzēsības iekārtu izvēli, sagatavošanu ekspluatācijai, pārbaudi, tehnisko apkalpošanu kompānijas Ap-Help speciālistiem.

Kāpēc vajadzīga ugunsdzēšamo aparātu pārbaude?

Mēs jau noskaidrojām, ugunsdzēšamais aparāts ir ierīce, kurai noteikti ir jābūt jebkuras, pat nelielas organizācijas arsenālā.

Pašlaik, tiesību aktos ir noteikti konkrēti pasākumi ugunsdzēsības aprīkojuma pareizai ekspluatācijai un glabāšanai. Tā kā ugunsdzēšamais aparāts tik tiešām var novērst nopietnu uguns uzliesmošanas avotu, un nākotnē – glābt Jūsu dzīvību, jābūt par visiem 100% pārliecinātam par tā darba spējām un darbību bez kļūmēm. Ugunsdzēšamo aparātu pārbaude, ko veic kompānijas Ap-Help speciālisti, dos Jums pārliecību par izmantojamā uzņēmumā aprīkojuma drošumu un uzticamību.

Ugunsdzēšamo aparātu pārbaude – populārs pakalpojums

Ugunsdzēšamais aparāts jāpārbauda vairākas reizes gadā. Pirmo reizi speciālisti pārbauda tehnikas darba spējas un tās atbilstību spēkā esošajiem ekspluatācijas noteikumiem. Eksperti pievērš īpašu uzmanību ne tikai iekārtas nepārtrauktajai funkcionēšanai, bet arī ārējam izskatam – vai nav plaisu, iespiedumu vai citu bojājumu, kuri var būt par iemeslu ugunsdzēšamā aparāta iziešanai no ierindas.

Turpmāk ugunsdzēšamā aparāta pārbaude notiek vienu reizi kvartāla vai vienu reizi gadā.

Kompānijas Ap-Help pakalpojumi

Ap-Help – profesionālis drošības nodrošināšanai rūpnieciskos objektos un ražošanas kompleksos. Pie mums Jūs varat atnākt, lai saņemtu šādus pakalpojumus:

  • Tiktu iztrādāts evakuācijas plāns.
  • Veikt pasūtījumu, lai notiktu ugunsdzēšamo aparātu pārbaude.
  • Iegādāties jaunas ugunsdrošības zīmes.
  • Iegādāties ugunsdzēsības aprīkojumu.

Kā arī citus pakalpojumus.